Декларация за поверителност GDPR

Защита на лични данни

Информация за сайта

Уеб сайтът prevodi.elpak.net, наричан за по-кратко "Сайтът", е собственост на и се администрира от гръцкия преводач Панайотис Кондоянис. Сайтът е създаден като статична HTML5 страница и не изисква регистрация от посетителите. Сайтът не записва и не запазва лични данни и не използва проследяващи "бисквитки".

Политика за защита на лична информация

Личната информация, която предоставяте чрез формата за контакт на този сайт (Име, email, мобилен телефон), се третира като поверителна и се използва единствено и само за комуникация с Вас. Тя няма да бъде използвана или предоставяна до знанието на трети лица.

Email съобщения

Предоставените ни от Вас, лични данни при попълване на формата за контакт се използват САМО за обратна връзка. Не се прилагат email кампании, нито изпращане на spam съобщения.

Сигурност

Връзката Ви с този сайт е поверителна, като за целта използваме SSL сертификат, предоставен от Let's Encrypt, който криптира Вашите конфиденциални данни при попълване на формата за контакт.

Контакт

За всякакви Ваши въпроси относно Декларацията за поверителност и обработката на личните Ви данни чрез сайта моля да се свържете с мен на тел. +359882941424 или на e-mail: pak69@abv.bg

Последна актуализация: 05.01.2024 г.